Sunday, September 18, 2011

Õnnelik naine

Voodi rappus tõugetest. Anna nautis iga sekundit kiiret keppi kliendi pika munniga. Kui klient end püsti ajas ja tõmbas pluusi oma lihaselise kehale, mõtles Anna tagasi oma karjäärile ja lugematutele orgasmidele, mis ta litsina töötades saanud oli.



Tiit oli viimane klient. Anna pani end riidesse, lühike seelik vaevu vittu varjavate stringide peale ja top rindadele, mille suurus riideeseme pingule venitas.



Siis ta läks kesklinna korterist välja ja sõitis trolliga koju. Vaadates oma nibusid, mis selgelt topi riide vastas välja joonistusid, mõtles ta korrale, kui ta oli õppinud tundma suurte rindade tähendust. Ta oli veel üsna noor ja isa tuli tema tuppa ja tegi mingit igavat, otsitud juttu. Mida edasi jutt nende õue inimestest laks seda rohkem isa käsi tema õla õmbert rinnale nihkus. Kerge jäbi ei suutnud varjata palju tugevamat uut tunnet. See oli esimene kord, kui ta nibud kikki läksid.



Troll jõudis nende peatusesse ja ta sõitis liftiga kuuendale korrusele. Mõte isast oli ta uuesti üles erutanud ja korteri ust sneprist avades mõtles ta, kellega täna veel keppida.



Esikus oli tossud, mis näitasid, et tema noorukist poeg oli juba kodus. Võimaliksest kepipartneristest mõeldes läks ta hajameelselt poissi toa juurde. Toa uks oli kergelt praokil ja sealt ta nägi, mis poeg teeb.



Ja ta nägi türa, millega poeg seda tegevust –pihkupeksmist- läbi viis. Annal polnud aimugi, et Peetri munn nii suur oli. Ta jälgis seda ahnel pilgul ja ta mõtles, et oma ametis oli ta hajrunud keppima keda iganes. Miks siis mitte nussid pojakese võima türaga?



Aga kuidas seda läbi viia? Alles äsja oli ta ju meenutanud, mis oli pannud tema korraliku isa hoorajäägrina käituma ja tema tisse näppima: need suured pruunide nibulatakatega rinnad ise. Anna tõi külmkapist veepudeli ja tegi siis kolinat, et Peeter aru saaks, et tema ultraseksikas mamps on kodus.



Kui ta poja tuppa astus, oli telekas kanal vahetatud ja riist püksi peidetud. Anna sai muidugi aru, et poisi liibuvates teksastes on suur kühm. Ta istus selle kühmu omaniku, oma möllavate hormoonidega poja juurde.



“Kuidas läheb kallike,” ütles ta korraks poja õlga emmates. Nooruki sõlmilised lihased pluusi alla ajasid teda hulluks. Anna kallas vett suhu, tehes nagu kogemata satuks seda veidi ta topile. Poiss juba niigi jälgiv topis punnitvaid tisse ja kui vesi, mida iga lonksuga üha rohkem riidele läigatas, pani nibud veelgi selgemalt esile tulema, hingas Anna lihaja- veri kähinal. Olukorra tegi naise jaoks topelt himuraks, et päris vahekorrani polnud ta varem veresugulasega läinud. Nad laskusid voodile.



*



Kolm tundi hiljem oli Anna toibunud ohjeldamatust nikkumisest oma lapsega. Peeter oli kohmetuna kiirustanud sõprade juurde ja Anna sõi pakitoitu, mille ta oli mikrolaineahjus kuumaks lasknud. Verepilastuse võrratu himurus oli tal tekitanud kindla soovi ka oma papsiga lõpuni minna.



Troll, väike jalutuskäik ja ta lasigi eramaja vöravas kella. Isa, kes oli ema halvatuks jäämise ajast saadik vanemakd muutunud, kutsus koera ära ja lasi ta sisse. Ta kallistas teda igasuguse tagamõtteta kõvasti, aga oma sigitaja ja esimeste erootiliste kogemuste andja keha pani Annal ikkaig vitu nirisema.



Kui na elutuppa jõudsid oli ta täeisti märg. Ilma tseremoonitsemata haaras ta isa jalgevahe järele. Paps kõhkles hetke, aga Anna surus oma hiigeltissid talle vastu nägu. Isa hakaks nende nibusid ahmima Anna lasi sel sündida ja meenutas oma ligast pusti näppides, kuidas isa oli talle noorukipõlves megahäid näpukaid teinud. Varsti laksus isa tema keha mööda allapoole.



Isa keel kliitoril tegi naise pööraseks. Ta kilkas, kui see tema nublukal keerutas ja ohkas pettumusest, kui paps kiusates peatus. Kiusata tema isa juba oskas, seda teadis Anna varasemast.



Isa tahtis, et Anna suhu võtaks ja seda ta entusiasmitagi tegi. Ta oli isa jämedat munnijuppi varemgi imenud ja igatses proovida õiget asja. Õnneks isa peatas ta mõne aja pärast, pani ta käpuuli ja nussis teda munniga, mis Anna valmis oli sigitanud. Nii aeglane algus, kui koerapoosile sobivalt kiire lõpunikk mõjusid algajale verepilastajale taevalikult.



*



Õhtuks oli Peeter maha rahunenud. Paljud kutid olid pornofilmides tema emast veel vanemate naistega ja ta võttis ema pigem sõbrana. Täitsa lahe oli, kui nad edaspidi hakkavad mamotškaga sageli nikkuma.



Kui uks kais, ei lõpetanud Petter seekord pihku peksmist. Ta meenutas kuidas ema oli võtnud tema vända ja seda vittu, millest Peeter oli sündinud vastu hõõrunud, keelatus ja kokkupuude ehtsa naisevituga olid teda võimsalt erutanud ja ta oli oma pojamunni emasse lükanud.



Ema tuli uksele ja Peeter naeratas. Ta viipas mampsi enda juurde ja Anna, kes oli stringed isa juurde jätnud, astus üle poja keha ja laskus ta munnile. Ta mängis sellega oma vitu vastas ja laskus siis oma vituga pikki Peetri türa alla. Ta hakkas end sellel libistama, algul aeglaselt ja siis meeletus tempos. Kell öökapil tegi kesköö
puhul piiksti, oli alanud uus nikurikas päev õnneliku naise elus.

Selle jutu autor olen mina. Kommenteeri.

No comments:

Post a Comment