Sunday, September 18, 2011

Kaks kärbest

Tiiu nautis pilku, mis peatus tema dekolteel. Vaatajaks oli Tiiu noorukist poeg Mart. Tegelikult kandiski Tiiu kodus suure dekolteega pluuse, et tunda oma võimasetl rindadel poja pilku.

Rind polnud ainus, mis Tiiul võimas oli. Kuigi ta oli hiljuti palju alal võtnud, oli tal ikkagi väga lai perse. Et tunda nooruki ihaldavat pilu kandis ta kodus retuuse, mis tagumiku ümber liibusid.

Põhjus, miks Tiiu pidi hankima oma naudingu meeste pilkudest, oli väga lihtne. Tema oma mees oli impotent ja ei keppinud teda enam.

Aegajalt mängis Tiiu mõttega endale armuke hankida. Nii ka seekord, kui ta väljus liftist ja nägi umbes enda vanust naabrimeest ukse lukku avamas. Seekord, mil miski temast võitu sai ja ta astus Antsu juurde ja surus käe talle jalgevahele.

Muidugi oli naabrimees üllatunud. Samas mõjus suure rinnaga ja laia persega naabrinaise käsi tema munnile elektriseerivalt. See vigurvänt ajas ennast sedamööda üha rohkem püsti, mida kauem Tiiu käsi seda läbi teksade hõõrus.

Nad hakkasid tormiliselt suudlema ja liikusid Antsu korterisse. Uks oleks peaaegu lahti ununenud.

*

See oli kaks nädalat hiljem, kui Tiiu jälle end Antsu munni otsas hüpitas. Mees mudis innukalt tema rindu, aga naine nii innukas polnud. Ta oli lõplikult veendunud selles, mida ta oli juba kolmandal nussimisel Antsuga kahtlustama hakanud. Tol korral oli Ants teda esimest korda perse nikkunud ja oli lükanud oma türa võimaste kannikate vahele hellalt ja ettevaatlikult. See oli Tiiut veidi rohkem erutanud, aga siiski käis tal juba toona peats läbi mõte, et kas noorem partner poleks erutavam.

Nüüd ta teadis. Tõeliselt suudab teda voodis erutada vaid noor mees.

*

Tiiu käis mõttes läbi mitmeid plaane, kuidas mõni noor hoorajääger võrgutada. Ta mõtles sellele ka ühel septembriõhtul, kui korteriuks käis. Mart tuli, mõtles ta ja samas liitusid tema peas kaks mõtet üheks: võrgutada Mart. See vapustas naist südamepõhjani. Üks asi oli poissi veidi kiusata ja talle naiseihu näidata. Teine aga paljastada poisile puts, kust ta... Tiiu hakkas hingeldama. Ta ei teadnud, kas tal on rohkem häbi või ta on rohkem erutatud.

Peale pooletunnist siseheitlust läks ta poja toa ukse taha. Ta muretses selle üle mida ja kas üldse teha. Oma mehe pärats ta ei muretsenud. Tolle haigus oli veelgi süvenenud. Mees ei saanud enam liikuda ja ei kuulnud peaaegu üldse.

Mart oli harjunud ema ihu nägemisega. Siiski polnud ta valmis selleks, et empsi tissid on päris paljad ja sündimise paik katmata. Poisil valgus veri pähe. Kui ema oma kerges karvas vittu silitas, ei mõelnud poiss enam midagi. Ta kiirustas emale vastu.

*

See oli mitu tundi hiljem, kui isegi noorel Mardil enam ei seisnud. Ta oli olnud ema peal ja jõuliselt pumbanud, ema oli olnud tema peal ja end sensuaalselt mööda pojatüra libistanud, Mart oli ema võtnud tagant -mõlemat auku. Tiiu vitt nirises selle sama lapse seemnest, kes sealt kaudu oli tulnud maailma.

Tiiule aga ei saanud küllalt. Nüüd hellitas poiss teda keelega ja Tiiu tundis kuidas järjekordene orgasm on tulemas. Keel saatis mõnulaine ta kliitorist läbi ja lihaste kokkutõmbed naise jalge vahel olid nii tugevad, et tema põiest vallandus kuldne juga. Poiss haaras ahnelt ema kuldse nire järele ja neelas tema kust.

Tiiu oli korraga leidnud mehe, kes elas tema lähedal ja kes oli noor. Ta oli tabanud kaks kärbest ühe hoobiga.

Selle jutu autor olen mina. Kommenteerige.

No comments:

Post a Comment