Jaan vaatas enda kohal kõrguvat keha. Malle rinnad oli säilitanud vormikuse ja vappusid kergelt, kui naine end pikki tema munni libistas. Mees sirutas käe ja silitas naise peaaegu täiesti rasvavoltide vaba selga.



Mõne aja pärast oli keppimise tempo tõsunud selliseks, et Malle rinnad hüppasid päris korralikult. Naine oli enda hüpitamisest Jaani munni otsas nii hõivatud, et ei märganud midagi ümberringi. Jaan, kes ajas end sirgu et Malle tissi imeda märkas, et paokil ukselt vaatas neid naise nooruke tütar Tiiu. Nende pilgu kohtusid ja siis teksadesse ja topi riietatud tüdruk kadus.



Malle keeras end mehe pealt maha ja Jaan seadis end tema jalge vahele.



*



Teinekord tuli Jaan meelega varem. Jälle oli Tiiu ebseksikalt riides, kiri tema T-särgil ütles: Keep Your Hands To Yourself. "Kas ema on kodus?"



Tiiu raputas pead ja lasi ema poissisõbra tuppa. Jaan vaatas talle järele, kui ta oma tuppa läks, ja talle meeldis väike tagumik, millele teksad liibusid.



Viisteist minutit hiljem tegi Jaan suitsu, kui miski ta pead pöörama sundis. Tiiu seisis köögiuksel ja ta ei olnud enam ebseksikas; tema noort keha katsid vaid väga napp seelik ja väiksed tissid olid kõvasti vastu vaevu nende alla ulatuvat toppi.



"Kas ma ka sigaretti saaks?" küsis Tiiu ja üllatusest kuivanud kurguga Jaan andis selle talle midagi mõtlemata. Tüdruk pillas nagu kogemata suitsu ja kummardus. Ei, tüdrukut ei katnud miski peale ülalmainutd riiete, vitt seeliku alla oli paljas. Jaani teadvus registreeris, et tüdruk oli nii noor, et tal ei kasvanud nikuaugu ümber eriti karvu.



Sigareti süüdanud istus Tiiu talle sülle ja tema vaevu kaetud perse hõõrus mehe kubet munnikühmu kõrvalt.



Loomulikult nad keppisid tol korral.



*



Kaks nädalat hiljem istus Malle arvuti taha ja liigutas hiirt. Windowsi logo kadus ekraanilt ja ta nägi ehmatavat filmilõiku. Sellel lebas tema laial voodil tütar Tiiu ja kellegi mehe keha liikus peenikeste jalgade vahel, nii et mehe treenitud kannaikad hüppasid. Kui mees tõmbas oma türa välja, et hakkata tüdruku näo kohal pihku peksma, tundis Malle Jaani ära.



Ta vaatas filmilõiku üha uuesti ja uuesti. Pahameel üha vähenes ja erutus vaatepildist, kus ta lapse näole kogunesid spermajoad juga joa järel, üha kasvas. Õhtuks oli ta otsusele jõudnud.



Nad miilustasid Jaaniga sensuaalselt ja mõlemad riietusid lahti. Siis ütles Malle: "Oota." Mees jälgis tema hästi säilinud figuuri, kui naine toast lahkus. Peagi oli naine tagasi ja temaga oli kaasas Tiiu.



"Te ju tahtsite mind oma mängudesse kaasata," ütles ta kohmetule paarile. “Kepi nüüd mu tütart minu silme all.” Malle jälgis, kuidas tüdruk end voodi servale upakile seadis ja kuidas Jaan teda libestatud riistaga persse nikkus. Siis laskus tüdruk voodile ja Jaan võttis teda pealt, nagu videoski. Tüdruk ohkis mõnus ja hakkas veel rohkem ohkima, kui ema voodi juurde tuli ja ta rindu mudima hakkas. Ta võttis ema suured rinnad kätte ja hellitas neid vastu. Kirg lõi loitma ja ema ja laps suudlesid kuumalt.



"Mis tulevikus saab?" küsis Jaan, kui ta vahepeal nikkumise tempot agelustas. Malle lõpetas Tiiu kliitori lakkumise, et naeratada.



"Sinust saab hea isa," Malle jättis lisamata, et nüüd oli temast endast saanud hea ema.

Selle jutu autor olen mina. Kommenteeri.